Judoclub Oud-Turnhout vzw

Judoclub Oud-Turnhout is ontstaan in maart 1977. Je kunt deze sport bij ons komen uittesten zonder enige kosten of verplichting dmv 4 gratis initiatielessen. Iedereen, vanaf 4 jaar, is welkom!!!! Wie wil toetreden tot een sportieve en aangename judoclub, zal een prima ontvangst en begeleiding kennen. Beginners mogen sportieve kledij (traning) dragen, doch beschikt de club over leenjudogi's die gratis ter beschikking staan.                                                                

Zoals bij elke sport zijn er hier ook competities, waarvoor er ook duchtig getraind moet worden. We willen immers dat onze jongens en meisjes met medailles naar huis keren. In het verleden brachten deze trainingen goed resultaat op. Nu verder bouwen op die ervaring voor een mooie toekomst. Het is voor een judoka, en de club, een groot genoegen om verdiende beloningen te verkrijgen door de voorbereiding en inspanningen in de club en op de competitie zelf.                                      

Dit wil niet zeggen dat iedereen competitie moet beoefenen. Er kan ook recreatief judo beoefend worden. De voldoening komt hier dan door de rust en de tevredenheid na fysieke inspanning, en de wetenschap dat men iets gedaan heeft voor het lichamelijk welzijn.

Toch mogen we hieromtrent niet klagen: judoclub Oud-Turnhout behaalt goede resultaten op verschillende tornooien. Zelfs als die veraf gelegen zijn, is er een zeer groot gedeelte van onze jongens en meisjes die enthousiast en gedreven deelnemen.

inlichtingen zijn altijd te bekomen vóór, tijdens en na de trainingen. Uiteraard ook via onze mensen achter de schermen.

Verder zijn we een club die ook het sociale deel niet vergeten. Dit dmv teerfeest, barbecue, clubkampioenschap, 2 tornooien per jaar enz..

Waar zijn we te vinden ?

Gemeentelijke sporthal "De Hoogt"
De Hoogt 20

2360 Oud-Turnhout

Tel. 014/45.39.00

Wanneer zijn onze trainingen ??

kleuterjudo: kinderen van 4 jaar tot 6 jaar : zaterdag van 09.30 uur tot 10.30 uur

D-groep: (voornamelijk beginners vanaf 6 jaar): dinsdag 18.00 uur tot 19.00 uur & zaterdag 10.30 uur tot 11.30 uur

C-groep:(middengroep): dinsdag 19.00 uur tot 20.00 uur & zaterdag 11.30 uur tot 12.30 uur

B-groep (tot max. 14 jaar): maandag & woensdag van 18.30 uur tot 19.30 uur

A-groep (vanaf 14 jaar): maandag & woensdag van 19.30 uur tot 21.00 uur

technische training (alle leden van A, B, C en D): vrijdag 19.00 uur tot 20.30 uur